Rólam

veronikaSok éves tapasztalat alapján megfigyeltem, hogy könyvből vagy internetről lehetetlen ezt a szakmát elsajátítani. A tananyag elsajátítása közben számos kérdés merül fel, amelyhez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, ezért a tanfolyamok alatt személyre szabottan segítek minden egyes tanítványnak!

Uhrin Veronikának hívnak. Több generációs varró családba születtem bele, így kisgyermek korom óta ebben a szakmában élek. Édesapám, Nagypapám által országosan ismert méretes szabóságot üzemeltettünk, amelyben több ismert embernek is készítettünk ruhát. Az elmúlt 30 év tapasztalatát szeretném átadni a tanítványaimnak.

Az utóbbi 10 évben a klasszikus értékek eltűntek a családok életéből. Az egyik ilyen érték, hogy egy nő varrni tudjon, hiszen ő tartotta össze a családot, a kapcsolatokat, ha nem is tűvel és cérnával. Célom, hogy minél több nőnek segítsek abban, hogy a tanfolyam után alkotni tudjanak önmaguknak, párjuknak, gyermekeiknek, unokáiknak!


A tanfolyamról írták

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.